Logga in

Glömt ditt lösenord?

hammer jp rättsfallsnet— trafik

JP Rättsfallsnet–Trafik ger dig till tillgång till alla domar inom trafikområdet.

Prova gratis

Är du intresserad av våra tjänster? Ange dina kontaktuppgifter nedan samt vilken tjänst du vill testa så kontaktar vi dig inom kort med inloggningsuppgifter för en kostnadsfri testperiod.

Visa alla tjänster

Beslutsstöd

Lagefterlevnad

Se vår integritetspolicy

Alla domar och beslut som rör trafikområdet

I JP Rättsfallsnet–Trafik hittar du bland annat domar som rör körkort, trafik och transporter, trängselskatter och vägsäkerhet. Du finner domar som rör alla för trafikområdet relevanta lagar och förordningar som till exempel trafikförordningen och yrkestrafiklagen. Tjänsten är användbar för dig som arbetar frågor rörande trafikrätt, exempelvis med körkortsfrågor och handläggning.  

Ett urval från JP Rättsfallsnet

JP Rättsfallsnet innehåller idag över tre miljoner domar. Det är ur denna samling som JP Rättsfallsnet–Trafik hämtar samtliga domar och beslut som berör trafikområdet. På så sätt får du tillgång till just de domar som har betydelse för dig och ditt arbete. 

Urvalet av rättsfall hämtas från följande instanser

HFD/Regeringsrätten

2007-idag

RÅ/HFD-serien

1978-idag

Kammarrätterna

2005-idag

Förvaltningsrätterna

2011-idag

Skapa utredningar direkt i tjänsten

Med utredningsverktyget kan du bearbeta allt juridiskt material direkt i tjänsten. Verktyget passar exempelvis för att göra rättsutredningar, dokumentera pågående projekt eller skapa egna mallar och checklistor för interna processer.

Håll dig uppdaterad med en skräddarsydd sökordsbevakning

Med hjälp av sökordsbevakningen har du möjlighet att skräddarsy ditt eget informationsflöde för exempelvis specifika lagrum, ämnen eller företeelser. Uppdateringarna skickas via mejl så ofta du själv önskar. 

Hitta rätt material med vår sökmotor

Vi arbetar med en av marknadens främsta sökmotorer för att du ska kunna hitta de rättsfall och beslut som är relevanta för just ditt specifika ärende. Ditt sökresultatet kan du avgränsa både med hjälp av fritext och filtrering. 

Kom igång redan idag

Prova gratis

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom transporträtt och trafikrätt:

Se vår integritetspolicy