Logga in

Logga in formulär

Ange ditt användarnamn. Ange ditt lösenord. Glömt ditt lösenord?

bottles JP serveringstillståndsnet

Tjänsten för dig som arbetar som alkoholhandläggare eller ansvarar för alkoholrelaterade frågor.

Prova gratis

Är du intresserad av våra tjänster? Ange dina kontaktuppgifter nedan samt vilken tjänst du vill testa så kontaktar vi dig inom kort med inloggningsuppgifter för en kostnadsfri testperiod.

Visa alla tjänster

Beslutsstöd

Lagefterlevnad

Se vår integritetspolicy

Stöd i frågor som rör serveringstillstånd

Med JP Serveringstillståndsnet får du en omfattande bevakning och alltid tillgång till de senaste uppdateringarna. Våra jurister och experter vägleder dig genom de relevanta delarna av området. Med hjälp av referat och djupgående analyser får du stöd i handläggning och beslutsfattande. 

Bevakning av lagstiftning och rättspraxis

Tjänsten innehåller bland annat lagstiftning och rättspraxis på området – allt för att du ska få stöd och kunna fatta rättssäkra beslut i ditt dagliga arbete. Den omfattar alkohollagen och alkoholförordningen och tar bland annat upp frågor om villkor för serveringstillstånd och disciplinära åtgärder. Tjänsten behandlar även tobakslagstiftningen. 

Det här får du tillgång till

  Expertanalyser

  Domsreferat

  Checklistor

  Lagar och regler

  Domar och beslut

  Omvärldsbevakning

  Vägledande dokument

  Förarbeten

  Ämnesguide

Experter

Johan Larsson

Jurist, Landahl Advokatbyrå

Skapa utredningar direkt i tjänsten

Med utredningsverktyget kan du bearbeta allt juridiskt material direkt i tjänsten. Verktyget passar exempelvis för att göra rättsutredningar, dokumentera pågående projekt eller skapa egna mallar och checklistor för interna processer.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och sökordsbevakning

På måndagar får du ett redaktionellt nyhetsbrev med de senaste uppdateringarna i tjänsten. Och med hjälp av sökordsbevakningen har du möjlighet att skräddarsy ditt eget informationsflöde för exempelvis specifika lagrum, ämnen eller företeelser.

Hitta rätt material med ämnesguiden och vår sökmotor

Ämnesguiden ger dig en ämnessorterad genomgång av juridiken inom hela serveringstillståndsområdet. Du får pedagogiska texter med länkar till fördjupande material i tjänsten. Självklart hittar du även allt material med vår kraftfulla sökmotor.

Redaktörer för JP Serveringstillståndsnet

Mihiri Ratnayake

Redaktör, jurist

Kom igång redan idag

Prova gratis

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom hälso- och sjukvårdsrätt:

Se vår integritetspolicy