Konferenser

Delta på våra konferenser

Vi anordnar konferenser med ett tydligt fokus på lärande. Utöver inspiration får du med dig handfasta tips och verktyg tillbaka till din arbetsvardag.

Filtrera bland kurserna som visas nedan

Delta på våra kurser och möt både föreläsare och branschkollegor – var du än befinner dig.

Träffa oss i mindre grupper på någon av våra hybridkurser under hösten.

Interaktiva webbkurser som du tar del av i ditt eget tempo.

Låt utbildningen komma till er, skräddarsydd efter era önskemål.

Delta på våra konferenser

Välkommen till oss på JP Infonet och den fjärde upplagan av Socialrättsdagen! Under dagen täcker vi som vanligt in mycket. Vilken roll har socialtjänsten när det gäller att stävja gängvåldet som kryper allt längre ner i åldrarna? Hur kommer vi till rätta med våld i hemmet och vad ska vi göra för att människor ska få en korrekt uppfattning av hur svensk socialtjänst och inte minst LVU-vård fungerar? Hoppas vi ses den 3 maj!

Livesänd Antal platser 1-dagskurs

Den tolfte upplagan av Skoljuridikens dag äger rum 2023. Dagen kretsar – som alltid – kring det som är nytt och aktuellt och som alla med behov av skoljuridiskt kunnande måste behärska.

Stockholm/Livesänd Antal platser 1-dagskurs

Sedan barnkonventionen blev svensk lag har vi på JP Infonet årligen arrangerat Barnkonventionsdagen och det kommer vi förstås också att göra 2024. Programmet kommer att bjuda på både föreläsningar och paneldiskussioner med en lång rad kunniga människor, alla med siktet inställt på dig som jobbar i eller ansvarar för en verksamhet som är skyldig att ha ett barnperspektiv – och ni är många. Vi ses på Barnkonventionsdagen!

Kurs: Barnkonventionsdagen

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig när ett datum finns för kursen.

Se vår integritetspolicy
Datum ej satt. Anmäl intresse så återkommer vi när det finns.

Upphandlingsrättsdagen är en konferens som riktar sig till dig som vill få del av de senaste nyheterna på upphandlingsområdet. Den här dagen samlar vi några av Sveriges främsta experter inom offentlig upphandling som får presentera de mest aktuella frågeställningarna och nyheterna.

Kurs: Upphandlingsrättsdagen

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig när ett datum finns för kursen.

Se vår integritetspolicy
Datum ej satt. Anmäl intresse så återkommer vi när det finns.