Logga in

Glömt ditt lösenord?

JP skadeståndsnet

Tjänsten för dig som arbetar med skadeståndsrätt och behöver tillgång till de senaste lagändringarna, domarna och besluten inom rättsområdet.

Prova gratis

Är du intresserad av våra tjänster? Ange dina kontaktuppgifter nedan samt vilken tjänst du vill testa så kontaktar vi dig inom kort med inloggningsuppgifter för en kostnadsfri testperiod.

Visa alla tjänster

Beslutsstöd

Lagefterlevnad

Se vår integritetspolicy

Stöd inom skadeståndsfrågor

Vi håller dig uppdaterad om rättsutvecklingen så att du kan fatta korrekta beslut och bedriva framgångsrika rättsprocesser. Våra egna jurister och experter från bland annat universitet, advokatbyråer och domstolar tillhandahåller bearbetat material för att vägleda dig genom rättsområdet. Tjänsten riktar sig främst till dig som är advokat, biträdande jurist, handläggare på försäkringsbolag, bolagsjurist eller annan rådgivare.

Omfattande bevakning av rättskällor och vägledande dokument

Tjänsten förses med de rättskällor och vägledande dokument som krävs för att du ska ha det underlag du behöver i ditt dagliga arbete. Här hittar du i princip alla domar och beslut inom skadeståndsrätt ner på tingsrättsnivå. Tjänsten ger dig även lagkommentarer och analyser skrivna av våra experter för att hjälpa dig tolka rättsläget. Slutligen får du en nyhetsbevakning med veckovisa nyhetsbrev så att du kan hålla dig uppdaterad om rättsläget. 

Det här får du tillgång till

  Blanketter & checklistor

  Domsreferat

  Domar & beslut

  Expertanalyser

  Frågor & svar

  Förarbeten

  Lagkommentarer

  Lagar & regler

  Omvärldsbevakning

  Vägledande dokument

Författare

Anders Holm

Jur.dr, universitetslektor, Linköpings universitet

Jon Kihlman

Advokat, jur.dr

Malou Larsson Klevhill

Jur.dr, docent, universitetslektor och...

Mats Wikner

Advokat, Advokaterna Wikner & Wikner

Sandra Friberg

Lektor och docent i civilrätt vid Uppsala...

Stina Bratt

Jur.dr i civilrätt, Stockholms universitet

Skapa utredningar direkt i tjänsten

Med utredningsverktyget kan du bearbeta allt juridiskt material direkt i tjänsten. Verktyget passar exempelvis för att göra rättsutredningar, dokumentera pågående projekt eller skapa egna mallar och checklistor för interna processer.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och sökordsbevakning

På måndagar får du ett redaktionellt nyhetsbrev med de senaste uppdateringarna i tjänsten. Och med hjälp av sökordsbevakningen har du möjlighet att skräddarsy ditt eget informationsflöde för exempelvis specifika lagrum, ämnen eller företeelser.

Redaktör

Jonatan Nordlander

Redaktör, jurist

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom ersättningsrätt:

Se vår integritetspolicy