Logga in

Glömt ditt lösenord?

hammer webbkursbibliotek

Säkra en juridisk grundkompetens till alla i din organisation med en flexibel, effektiv och lättillgänglig kompetensutveckling.

Skicka förfrågan

Webbkursbibliotek

Se vår integritetspolicy

Upptäck våra olika webbkursbibliotek

Därför ska du välja ett webbkursbibliotek

Juridisk kompetensutveckling för organisationens anställda

För att säkerställa att alla anställda har den grundläggande juridiska kunskapen som krävs för er verksamhet är det viktigt att investera i kompetensutveckling. Med en stark juridisk bas i hela organisationen kan chefer och medarbetare känna sig trygga och nya medarbetare enkelt introduceras till den nödvändiga kompetensen.

Flexibilitet och tillgänglighet med digitala verktyg

Införandet av digitala verktyg för kompetensutveckling ger möjlighet till hög grad av flexibilitet och tillgänglighet för medarbetare att ta del av utbildning och utveckling. Vår lättanvända plattform är tillgänglig på mobilen, surfplattan eller datorn, så att ni kan delta i kurser när som helst och var som helst, i den takt ni önskar.

Kvalitetssäkrad kompetensutveckling och kundservice

Vi erbjuder högkvalitativa webbkurser skapade av kunniga jurister som har förståelse för både juridiken och er verksamhet. Kurserna uppdateras löpande utifrån gällande lagstiftning så att ni alltid kan känna er trygga med er kompetens.

Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa er komma igång och vår trevliga kundservice besvarar gärna eventuella frågor. Med vår webbkursplattform kan du som chef enkelt följa upp och säkerställa att alla anställda går de nödvändiga kurserna och efter avslutad kurs har ni möjlighet att skriva ut ett kursintyg som bekräftar genomförd utbildning.

Kom igång redan idag

Skicka förfrågan