Logga in

Logga in formulär

Ange ditt användarnamn. Ange ditt lösenord. Glömt ditt lösenord?

Fastighetsrätt och samhällsplanering

Juridiskt stöd inom fastighetsrätt och samhällsplanering

Fastighetsrätt är ett brett rättsområde som omfattar lagar och regler kring fastigheter, markanvändning och stadsplanering. Det inkluderar frågor som rör fastighetsköp och försäljning, hyresrätt, exploatering av mark, bygglov, detaljplanering, miljöpåverkan och mycket mer. Vi har en omfattande expertis inom detta område, både genom våra egna jurister och de externa experter som vi anlitar. 

Vi strävar efter att tillhandahålla det juridiska stöd och den expertis som behövs för att du ska kunna fatta rättssäkra beslut inom fastighetsrätt, oavsett om du är verksam inom offentlig förvaltning, domstol, privat verksamhet eller annan myndighet.

Med hjälp av våra tjänster kan du snabbt och enkelt söka efter relevanta lagar, förarbeten, praxis, vägledande dokument och nyheter inom rättsområdet. I tjänsterna finns även en stor mängd analyser och referat så att du enkelt kan hålla dig uppdaterad inom den senaste utvecklingen. Vi erbjuder även kurser inom fastighetsrätt för att ge dig möjlighet att fördjupa dina kunskaper och kompetens inom området. Dessutom tillhandahåller vi ett omfattande webbkursbibliotek inom miljö och fastighet som ger dig en flexibel, effektiv och lättillgänglig kompetensutveckling.