Logga in

Logga in formulär

Ange ditt användarnamn. Ange ditt lösenord. Glömt ditt lösenord?

Arbetsrätt och arbetsmiljörätt

Juridiskt stöd inom arbetsrätt och arbetsmiljörätt

Arbetsrätt är det rättsområde som reglerar förhållandet mellan arbetsgivare och arbetstagare och som syftar till att skydda och balansera rättigheter och skyldigheter för båda parterna i arbetslivet. Arbetsmiljöfrågor omfattar alla tänkbara faktorer som påverkar och skyddar arbetstagare samt säkerställer en trygg och hälsosam arbetsmiljö. Vi besitter på JP Infonet expertis inom dessa områden för att kunna hjälpa dig att hantera olika frågor och utmaningar som kan uppstå inom arbetslivet.

Vi strävar efter att tillhandahålla det juridiska stöd och den expertis som behövs för att du ska kunna fatta rättssäkra beslut, oavsett vilken position du innehar – vare sig du är arbetsrättsjurist, facklig ombudsman, chef, personalansvarig eller av andra anledningar har behov av att hålla dig uppdaterad på arbetsrättens område. 

Genom våra tjänster får du snabbt och enkelt tillgång till relevanta lagar, förarbeten, praxis, vägledande dokument, lagkommentarer och nyheter inom området. Dessutom får du tillgång till en mängd bearbetat material i form av bland annat analyser, referat och checklistor. Vi erbjuder också utbildningar inom arbetsrätt med framstående experter för att ytterligare fördjupa din kunskap. Dessutom tillhandahåller vi ett omfattande webbkursbibliotek inom arbetsrätt och arbetsmiljö som ger dig en flexibel, effektiv och lättillgänglig kompetensutveckling.