Susanne Davour

Jurist och organisationskonsult, Davour Konsult AB

Susanne är jurist och organisationskonsult med fokus på arbetsmiljö och förändringsledning. Hon har mångårig erfarenhet av arbete på såväl strategisk som operativ nivå inom både privat och offentlig verksamhet. Hon har bland annat arbetat på SEB som bankjurist och som projektledare, på företagshälsovård med inriktning mot arbetsmiljö, verksamhet och hälsa, inom kommun med juridiska frågor och med strategiska verksamhets- och utvecklingsfrågor samt vid domstol och jurist- /advokatbyrå. Den genomgående drivkraften är problemlösning och nyfikenhet på helhet och hur delar hänger ihop. Syftet är alltid att skapa tydlighet och utveckling oavsett om ingången i uppdrag är juridisk eller utveckling/förändring. Susanne har också journalistutbildning. Hon arbetar som konsult i Davour Konsult AB.

Författare i följande tjänster

Susannes kurser

Behöver du lära dig mer om systematiskt arbetsmiljöarbete? I den här kursen behandlar vi både de legala ramarna och hur man kan göra i praktiken.

Kursledare: Susanne Davour Livesänd Antal platser 1-dagskurs

Samla ihop dina kollegor och boka in en kundanpassad utbildning om organisatorisk och social arbetsmiljö, OSA. Våra föreläsare, som är jurister, anpassar innehållet efter era behov och önskemål.

Kursledare: Susanne Davour Livesänd Antal platser 1-dagskurs