Logga in

Logga in formulär

Ange ditt användarnamn. Ange ditt lösenord. Glömt ditt lösenord?

hammer jp rättsfallsnet— migration

Rättsfallstjänsten ger dig tillgång till alla domar från migrationsdomstolarna.

Prova gratis

Är du intresserad av våra tjänster? Ange dina kontaktuppgifter nedan samt vilken tjänst du vill testa så kontaktar vi dig inom kort med inloggningsuppgifter för en kostnadsfri testperiod.

Visa alla tjänster

Beslutsstöd

Lagefterlevnad

Se vår integritetspolicy

Alla domar och beslut från migrationsdomstolarna

Migrationsrätten regleras framför allt i utlänningslagen (2005:716) som bland annat tar upp frågor kring asyl, uppehållstillstånd, utvisning, integration och medborgarskap. JP Rättsfallsnet–Migration är tjänsten för dig som arbetar med migrationsrätt och frågor som dessa.  

Ett urval från JP Rättsfallsnet

JP Rättsfallsnet innehåller idag över tre miljoner domar. Ur denna samling hämtar JP Rättsfallsnet–Migration alla nya domar och beslut från migrationsdomstolarna. Databasen innehåller dessutom äldre domar och beslut som ger dig stöd och vägledning i ditt arbete, exempelvis vid handläggning och analys.

Urvalet av rättsfall hämtas från följande instanser

Migrationsöverdomstolen

2006-idag

Migrationsdomstolarna

2010-idag

Skapa utredningar direkt i tjänsten

Med utredningsverktyget kan du bearbeta allt juridiskt material direkt i tjänsten. Verktyget passar exempelvis för att göra rättsutredningar, dokumentera pågående projekt eller skapa egna mallar och checklistor för interna processer.

Håll dig uppdaterad med en skräddarsydd sökordsbevakning

Med hjälp av sökordsbevakningen har du möjlighet att skräddarsy ditt eget informationsflöde för exempelvis specifika lagrum, ämnen eller företeelser. Uppdateringarna skickas via mejl så ofta du själv önskar. 

Hitta rätt material med vår sökmotor

Vi arbetar med en av marknadens främsta sökmotorer för att du ska kunna hitta de rättsfall och beslut som är relevanta för just ditt specifika ärende. Ditt sökresultatet kan du avgränsa både med hjälp av fritext och filtrering. 

Kom igång redan idag

Prova gratis

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev inom migrationsrätt:

Se vår integritetspolicy