Logga in

Logga in formulär

Ange ditt användarnamn. Ange ditt lösenord. Glömt ditt lösenord?

Frontendutvecklare

Vill du arbeta med att förbättra användarupplevelsen i ett ledande juridiskt informationsföretag? 

Om tjänsten

Vi söker en erfaren frontendutvecklare till vår teknikutvecklingsgrupp i Stockholm. Som en viktig medlem i gruppen kommer du att driva utvecklingen av gränssnitten för våra tjänster. Vi arbetar inom en Microsoft .NET och Optimizely-miljö.

Vi söker dig som

  • Har passion för gränssnittsutveckling.
  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT, data, programmering eller systemutveckling.
  • Har erfarenhet av frontendutveckling med HTML, CSS och JavaScript.
  • Besitter kunskap om webbstandarder såsom W3C, WCAG och WHATWG.
  • Gärna har erfarenhet av Vue.js, CSS3, Jquery.
  • Har kunskap om tillgänglighet, prestanda och webbläsarkompatibilitet.
  • Är intresserad av att arbeta enligt agila metoder.

Vi söker dig som är initiativrik, drivande och en teamspelare. Du strävar efter kvalitet och är proaktiv när det gäller förbättringar. God samarbetsförmåga är viktigt då du kommer att ha många kontakter både internt och externt. Det är meriterande om du även har ett intresse för UX och interaktionsdesign.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med möjlighet att påverka. Du kommer att ha tillgång till utbildningar, konferenser och seminarier för att hålla dig uppdaterad inom ditt område. Vi sitter i fina lokaler i Gamla Stan.

Om oss

JP Infonet är ett av landets ledande informationsföretag. Vi tillhandahåller ett stort antal juridiska tjänster för både offentlig sektor och näringsliv. JP Infonet startade verksamheten 2000 och vi har vuxit kraftigt sedan dess. Idag har företaget kontor i Gamla Stan i Stockholm, Helsingborg och Karlstad. Tillsammans är vi ca 100 anställda varav ungefär hälften är jurister.

Vi växer och våra möjligheter att tillgängliggöra juridiken på helt nya sätt via marknadsledande digitala lösningar och juridisk kompetens har aldrig varit större. Våra tjänster gör skillnad för våra användare och bidrar via snabb tillgång till information och vägledning till att skapa förutsättningar för rättssäkert beslutsfattande.

Ansökan

Ansök redan idag genom att skicka in ditt CV och personliga brev till nanna.palmberg@jpinfonet.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Start: Så snart som möjligt.
Omfattning: Heltid.
Arbetsplats: Stockholm, Gamla stan.
Sista ansökningsdag: Ansökningarna behandlas löpande.