Senior fullstack-utvecklare

Om du vill jobba med att uppgradera vår komplexa sajt till Episerver/Optimizely CMS 12 med .NET Core så har du kommit rätt! Vi på JP Infonet söker nu en senior fullstack-utvecklare som vill jobba brett med både front-end, back-end och den senaste tekniken och vill tillgängliggöra juridiken för yrkesverksamma i Sverige.

Jobbeskrivning

Till vår utvecklingsgrupp i Stockholm söker vi nu en systemutvecklare som vill jobba med att utveckla vårt erbjudande till alla våra kunder som behöver hjälp med att förstå och applicera juridiken. Du kommer du bli en viktig del av utvecklingsgruppen, som i nuläget består av fyra systemutvecklare.

Vi söker dig som

  • Vill jobba med systemutveckling med koppling till juridiken
  • Har gedigen erfarenhet av .NET, .NET Core som utvecklingsplattform, C#, HTML, CSS och Javascript.
  • Är intresserad av agil utveckling.
  • Har kunskaper om SQL databaser och Episerver/Optimizely.
  • Eftersom vi jobbar med svenska lagar och domar så är det viktigt att du behärskar det svenska språket flytande.

Som person är du initiativrik, drivande och en bra lagspelare. Du är intresserad av att jobba kvalitetsmedvetet och vara drivande i förbättringsarbetet.
Vi erbjuder dig en bred systemutvecklarroll med stora möjligheter att själv påverka ditt arbete.  

Du kommer att få möjlighet att hålla dig uppdaterad inom ditt område genom utbildning, certifiering, konferenser och seminarium. Vi sitter i fina lokaler i Gamla Stan.

Det här är vi

JP Infonet är ett svenskägt informations- och kunskapsföretag som har funnits sedan 1999. Vi förser kommuner, myndigheter, länsstyrelser, domstolar och företag med juridisk information.

Vi presenterar all vår information på nätet vilket gör det möjligt att ge den anpassning och den täckning som vi vet att våra kunder vill ha. Det gör det också möjligt för oss att alltid vara aktuella. Ändringar i lagar och förordningar uppdateras omedelbart, nyheter presenteras varje arbetsdag.

Ansökan

Om du tycker att den här tjänsten låter intressant och vill bli en del av ett härligt, innovativt och sammansvetsat team, så ber vi dig skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. 

Ansökan skickas till info@jpinfonet.se och märk din ansökan med "Systemutvecklare". Vi ser fram emot att höra från dig och att få möjligheten att arbeta tillsammans med dig på vår arbetsplats i Gamla stan! 

Start: Så snart som möjligt.
Omfattning: Heltid.
Arbetsplats: Gamla stan, Stockholm.
Sista ansökningsdag: 22 mars 2023. Ansökningarna behandlas löpande.